INNOVATIES

DERMAVIDUALS CUSTOM-MADE CONCEPT

 

Een persoonlijk product

voor iedereen

+

Selecteer 1 tot 6 werkstoffen

Selecteer 1x DMS® basiscrème

=

uw persoonlijk product

HOE WORDT EEN PRODUCT SAMENGESTELD?

*Alle producten dienen uitsluitend door onze getrainde dermavidualisten samengesteld te worden. 

2

1

3

STAP 1: Huidanalyse door een huidscan met een huidcamera. Uw huid wordt niet meer simpelweg getypeerd als droog, vet of gecombineerd.... Elke huid is uniek bij dermaviduals. Meer weten over de huidscan? Klik hier.

 

STAP 2: Met behulp van de speciaal ontwikkelde dermaviduals software, kunnen de bij de huid passende werkstoffen en DMS basiscrème geselecteerd en gedoseerd worden.

 

STAP 3: Stel de crème samen met de geselecteerde werkstoffen en de geselecteerde DMS basiscrème.

 

WAAROM

'CUSTOM-MADE'?

 

Net als onze vingerafdruk, is onze huid uniek en persoonlijk. Elke huid heeft zijn eigen behoeften. Bovendien, verandert onze huid met de seizoenen en het klimaat mee. Om onze huid een optimale verzorging te bieden, dienen we aan de individuele behoeften van onze huid te voldoen.

 

Door de jaren heen, hebben we veel huidscan gemaakt. We hebben vaak gezien dat veel mensen de verkeerde crèmes heeft gebruikt. De huid wordt vaak over-gehydrateerd. Ten gevolge van een over-gehydratatie wordt de huid gevoelig. Verder is er kans op acné. Een huidfoto van een over-gehydrateerde huid is te zien op ons facebookEen custom-made product kan de huid een optimale verzorging bieden.