10 g

ENZYME PEELING MASKER

Enzyme peeling met diepe reinigingseffect

Maakt de oppervlakkige huidcellen los m.b.v. de enzymen uit ananas en papaya.


Samenstelling
Enzyme peeling is een biologische peeling op basis van natuurlijke enzymen uit ananas en papaja. Deze enzymen kunnen zowel eiwit als lipiden afbreken. Kaolien en bentoniet vormen de basis van het masker.


Eigenschappen

Het enzym peeling makser wordt gebruikt om de dode huidcellen los te weken en vervolgens te verwijderen. De huid wordt, na de enzyme peeling, zacht en krijgt een egale teint. De hierna op de huid aangebrachte werkstoffen worden ook makkelijker opgenomen. Bovendien heeft Enzyme Peeling Masker een preventieve werking tegen comedonen, milia en puistjes. Als het Enzyme Peeling Masker met warmte en vocht (b.v. Vapozon) wordt gecombineerd, kunnen de enzymen in het masker in de ruimte tussen de comedonen en folliculaire wand doordringen en de comedonen losmaken. Het masker kan zelfs de talg en cornoid gedeeltelijk ontbinden. Enzyme Peeling Masker wordt aanbevolen voor zowel het gezicht als voor het lichaam, b.v. bij klovende handen of het lichaam met een slechte huid.


Toepassing
Meng het poeder met water tot een papperig mengsel. Het mengsel wordt ruimschoots met een spatel of een borstel op het gezicht, hals en het decolleté aangebracht. Laat het masker ongeveer 20 minuten op de huid inwerken. Masseer de huid kort en zacht. De huid rond de ogen dient vermeden te worden. Het Enzyme Peeling Masker is zeer zacht voor de huid en kan dus ook worden toegepast op de gevoelige huid. Het heeft geen agressieve peeling effecten zoals bijv. met fruitzuren of kruidenpeelings.