In geval van bindweefsel-aandoeningen (b.v. rosacea), wordt een combinatie met Liposome concentraat Plus (bevat azelaïnezuur) aanbevolen.

 

Samenstelling

Biologisch afbreekbare, wateroplosbare, nanodispersie op basis van fosfatidylcholine.

 

Eigenschappen

Deze wateroplosbare dispersie wordt snel opgenomen door de huid. Ongeveer 61 % van de vetzuren van kiwizaadolie zijn essentiele omega-3 vetzuren. Dit is de hoogste concentratie van omega-3 vetzuren in bekende vette oliën. Ondanks dit is de minimale houdbaarheid van deze dispersie, 24 maanden. Dit is vrij lang in vergelijking tot andere onverzadigde oliën. Deze goudkleurige olie wordt via koude persing gewonnen uit de kleine zaden van de kiwi. Daarom is kiwizaadolie zeldzaam en duur. Omega-3 vetzuren zijn gekenmerkt door hun sterke ontstekingsremmende werking. De kiwizaadolie wordt tevens gebruikt voor het kalmeren en herstellen van de rode en geïrriteerde huid.

 

Toepassing

Op zonverbrande huid, lichte brandwonden, rode huid (na laser of IPL behandelingen), rosacea, peri-orale dermatitis,  droge huid en acné.

 

Opmerkingen

Deze geconcentreerde werkstof dient met mate, zoals een ampul product, gebruikt te worden. Dep dit zacht op de huid. Kiwizaadolie Nanopartikel en de andere producten, die Kiwizaadolie Nanoprtikel bevatten, mogen niet worden toegepast op de aan de zon blootgestelde huid. Het zonlicht kan de werking van kiwizaadolie snel verminderen. De beste resultaten worden bereikt wanneer de producten in de avond worden gebruikt.

KIWIZAADOLIE NANOPARTIKEL

Voor een rode en geïrriteerde huid.

20 mL