• Archiderm

Avocado - onmisbare olie in de winter


In de herfst, wordt de lucht droger en kouder dan in de zomer. Dit betekent dat we onze huid beter moeten beschermen. De herfst is ook het seizoen waarbij we extra aandacht aan onze huid moeten besteden, zodat de huid schadevrij uit de winter kan komen.


Een sterkere huidbarrière is wat onze huid in de winter nodig heeft om in een goede conditie te blijven. Avocado olie is rijk aan fytosterol en vitamine A, D en E. Deze olie heeft een barrière-versterkende werking. Voor een sterkere huidbarrière, kunnen we met Avocado olie de huid masseren en verzorgen.


Avocado olie is een ideale huidverzorgingsolie voor alle huidtypen. Het is zeer effectief i.c.m. een DMS crème, vooral voor de gestresste huid, zoals bij #rosacea, een veeleisende huid (bijvoorbeeld een #rijpere huid) en een #droge huid zoals bij #eczeem.


Hebt u al Avocado olie? Als dit nog niet het geval is, haal deze dan snel bij uw dermavidualiste. Neem contact met ons op voor de dichtstbijzijnde salons of klinieken: 🖥 dermaviduals@archiderm.nl.

☎️ 076 - 532 3342