• Archiderm

Drie toppers om je verbrande huid te herstellen.

Bijgewerkt: 12 sep 2019Wanneer je huid door de zon is verbrand, is het belangrijkste om het opwarmen van de huid te stoppen. Het proces van opwarmen gaat namelijk nog een tijdje door, ook als je al uit de zon bent. Lijnzaadolie Nanopartikel werkt heel effectief om het opwarmen van de huid te stoppen en zorgt er voor dat de warmte in de huid afneemt. Dit voorkomt verdere schade en het voorkomen van blaren.


Zodra de huid niet meer rood is kan CM-Glucan ingezet worden om de huidbarrière te herstellen, omdat de huidbarrière bij verbranding altijd beschadigd is. CM-Glucan kan zowel de huidbarrière herstellen en alsook de beschadigde huidcellen repareren. CM-Glucan kan ook ingezet worden om de huid hitte bestendig te maken. Het is daarom aan te raden om CM-Glucan te gebruiken voordat je gaat zonnen. Dit is de ideale verzorging voor de huid die gevoelig voor zon is. CM-Glucan is ook een aanbevolen product na peeling of na laserbehandeling.


Boswellia Nanopartikel werkt zowel preventief als ook herstellend. Het is aan te raden om Boswellia Nanopartikel voor - en na het zonnen te gebruiken. De werking van Boswellia Nanopartikel is om het vormen van metalloproteinasen te blokkeren. Metalloproteinasen is een groep enzymen die de afbraak van collageen bevordert. Het aanmaken van metalloproteinasen wordt namelijk door UV-straling gestimuleerd. UV straling speelt daarom een belangrijke rol bij de veroudering van onze huid. Boswellia Nanopartikel kan de afbraak van collageen remmen en de schade van UV straling repareren. Het is zeker een must-have anti-aging product!

Relevante artikelen:


1. Een verbrande huid snel kalmeren?

2. Een zon-verbrande huid?

3. Wat moet je weten over de zonbeschermingsfactoren?


Disclaimer: alle teksten en afbeeldingen op onze website en onze blog zijn het intellectuele eigendom van Archiderm Skin Solutions. Het is niet toegestaan om onze afbeeldingen en teksten te gebruiken of te kopiëren zonder onze toestemming.