• Archiderm

Een olie verricht een wonder op een acné-huid!

Bijgewerkt: 4 okt 2019Kunt u alleen met olie een acné-huid herstellen? Dat kan! Onze dermavidualiste, Mijke Boudens van Skinnovation by Mijke, heeft de Rozenbottelolie van dermaviduals® aan haar klant met acné geadviseerd. Hoe goed het resultaat is, is te zien op de afbeelding.

Voordat deze klant bij Mijke kwam, heeft zij al verschillende producten tegen #acné gebruikt. Met een huidcamera zag haar huid er uit als een maanlandschap (zie de voor-huidfoto op de afb.).

De gebruikte producten tegen #acné hebben veel lipiden (of vet) van haar huid verwijderd. De huid werd daarom droog en had ook veel verstoppingen. De huid zag er erg glimmend uit. Dit is een teken dat de huidbarrière niet meer in orde was.

Om haar huidbarrière te herstellen, dienen de verwijderde lipiden weer opgebracht te worden. De Rozenbottelolie is hiervoor een goede keuze. De huidbarrière herstelt zich. De huid glimt niet meer en heeft nu een gezonde zijdeglans (zie de na-foto op de afb.).

Zonder een huidcamera zou het tekort van haar huid niet ontdekt zijn. De huidcamera is een essentieel huidanalyse-apparaat om de behoeften van de huid in kaart te kunnen brengen. Een verkeerd product of - behandeling kunnen uitgesloten worden, als we de behoeften van de huid kennen.

Wilt u ook weten waar uw huid een tekort aan heeft? Schrijf in op onze infobrief ‘hoe goed werkt uw crème.’ Op deze infobrief laten we u zien hoe u met een #huidcamera kunt ontdekken.  


Relevante artikelen:


1. Waarom wordt je huid ineens rood en krijgt plotseling pukkeltjes?

2. Wil je de puistjes liever vandaag dan morgen weg hebben?

3. Meten is weten (2) Kiwizaadolie Nanopartikel - een 'brandblusser'.