• Archiderm

Een verbrande huid snel kalmeren?

Bijgewerkt: 12 sep 2019De zon schijnt deze dagen weer krachtig. Na een dag in de zon is deze huid rood en branderig. Zelfs als een zonnecrème van een ander merk is gebruikt. Na gebruik van Lijnzaadolie Nanopartikel is deze huid echter al na 45 minuten gekalmeerd. Lijnzaadolie Nanopartikel is één van de drie toppers van dermaviduals® om je verbrande huid te herstellen.


Het snel kalmeren van een verbrande huid is essentieel om blaren te voorkomen. Vaak gaat men met een verbrande huid naar bed en ontdekt dan de volgende dag dat de verbranding erger is omdat het opwarmen van de huid nog bezig is. Om dit te voor te zijn, dien je direct na verbranding van de huid deze te kalmeren om verdere schade te voorkomen.


Lijnzaadolie nanopartikel is de ‘brandblusser’ van dermaviduals. Dit product kan zowel een rode huid door de zon als door ontstekingen snel kalmeren.

Verbrandt je huid makkelijk door de zon of ga je met kleine kinderen op vakantie, dan moet je Lijnzaadolie Nanopartikel zeker bij je hebben.


Relevante artikelen:


1. Drie toppers om je verbrande huid te herstellen.

2. Een zon-verbrande huid?

3. Wat moet je weten over de zonbeschermingsfactoren?Disclaimer: alle teksten en afbeeldingen op onze website en onze blog zijn het intellectuele eigendom van Archiderm Skin Solutions. Het is niet toegestaan om onze afbeeldingen en teksten te gebruiken of te kopiëren zonder onze toestemming.