• Archiderm

Keratosis Pilaris: een mooi resultaat!


Bij Keratosis Pilaris is de huid extreem droog. De verhoornde huidcellen blokkeren de haarzakjes.  Normaal gesproken, heeft men alleen last van een droge huid. Bij een ernstig geval van Keratosis Pilaris komen er wel ontstekingen. Dan ontstaat er pijn en soms ontstaan er puistjes. 

Vaak wordt bij een medische behandeling van Keratosis Pilaris een salicylzuur- of een andere zuurpeeling geadviseerd. Soms wordt ureum hiervoor ook gebruikt. Een zuurpeeling bij een ontstoken huid kan averechts werken, omdat een zuurpeeling de ontstekingen verergert. 

Voordat deze klant de producten van Dermaviduals gebruikte, heeft zij twee keer een antibiotica kuur gekregen. Daarnaast heeft zij ook op advies van de arts Betadine gebruikt om haar benen te wassen. Maar haar benen bleven pijnlijk en er kwam geen verbetering. 

Na een maand gebruik van Liposome Plus, Groene thee extract en süüsmoon Lotion N, is haar benen rustig geworden en doen niet meer pijn. De ontstekingen zijn ook veel minder. De zwarte puntjes zijn grotendeels weg. Dit betekent dat de blokkade van de haarzakjes weg zijn.

Dermaviduals - een ware dermatologische huidverzorging!