• Archiderm

Laat je ogen stralen - een allround oogcrème van dermaviduals®!

Bijgewerkt: 2 okt 2019


Iedereen wenst stralende ogen met strakke oogcontouren zonder last te hebben van donkere kringen en rimpels. Het is jammer dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Een nieuw recept voor een oogcrème kan dermavidualisten helpen om je wensen te vervullen en je ogen weer te laten stralen! Laten we bekijken hoe deze oogcrème je wensen gaat vervullen.


  • Donkere kringen worden veroorzaakt door stilstaand bloed in de bloedvaten rondom je ogen. Het bloed is blauw tot donkerblauw van kleur. De donkere kringen worden daardoor zichtbaar. Groene thee extract stimuleert de microcirculatie en zorgt ervoor dat de bloedcirculatie weer op gang komt. Hierdoor komt er ook meer voeding en zuurstof bij de huidcellen. Groene thee extract heeft tevens een samentrekkende werking. Het kan de oogcontour verstrakken.


  • Een strakke oogcontour wordt ondersteund door sterk huidweefsel. Huidweefsel kan verzwakt worden door ontstekingen in de huid. Kigelia wordt hierom gekozen voor zowel zijn ontstekingsremmende als ook zijn weefsel-versterkende werking. Daarnaast heeft de Coenzym Q10 in de oogcrème ook een weefsel-versterkende werking. Samen met het Groene Thee Extract vormen Kigelia en Coenzym Q10 een sterk team om de oogcontour te verstrakken.


  • Rimpels heeft bijna iedereen. Er zijn echter twee type rimpels: droogte rimpels en mimische rimpels. Bij droge rimpels kan de hyaluronzuur in de oogcrème de droge huidcellen van de rimpels ‘opvullen’ met vocht. De huid wordt daardoor glad en rimpelloos. Bij mimische rimpels wordt het anti-rimpel serum gekozen. Het anti-rimpel serum bevat spilanthol. Deze werkstof kan de spiercontractie verminderen en het heeft een ‘botox-achtige’ werking.


Deze oogcrème heeft alles wat je ogen nodig hebben. Door het custom-made concept kan deze crème ook afgestemd worden naar de behoeften van jouw ogen. Wanneer je meer last hebt van rimpels kan de Hyaluronzuur en het Anti-rimpel serum gedoseerd worden. Bij last van donkere kringen kan ook de Cafeïne Liposome aan de crème toegevoegd worden. Cafeïne Liposome en Groene Thee Extract hebben een sterke synergetische werking bij donkere kringen en wallen.

Dermaviduals vervult al je beoogde wensen - laat je ogen stralen!


Relevante artikelen:


1. Hyaluronzuur - super hydraterende werkstof van dermaviduals®