• Archiderm

Een salon-resultaat kan je nu ook thuis bereiken met dermaviduals® nieuwe masker!

Bijgewerkt: feb 5


Een diepe reiniging van je huid is noodzakelijk om je huid te vernieuwen. Zeker als je make-up foundation gebruikt. Het vuil op/in de huid (bijvoorbeeld de resten van make-up foundation) kan het vernieuwingsproces vertragen of blokkeren.


Een diepe reiniging was alleen mogelijk in een salon. Met dermaviduals nieuwe product - Masker op maat - kan je dit zelf thuis ook doen. Nu kan een salon-resultaat ook thuis bereikt worden.


Dit masker bestaat uit kaolin klei, DMS en gel-basis. Het kan de resten van een foundation en het vuil op je huid verwijderen zonder je huidbarrière te beschadigen.

Het masker reinigt niet alleen je huid, maar kan ook gebruikt worden om een verzorgend masker te maken.


In de winter is je huid makkelijk droog. Meng de hydraterende werkstoffen zoals Hyaluronzuur en Liposome NMF met dit masker dan heb je in een handomdraai een hydraterend masker. Een masker met een diepe reiniging en een verzorging in één.


Regelmatig gebruik van dit masker, bevordert de vernieuwing van je huid omdat je huid de gebruikte werkstoffen beter kan opnemen.


Meer info? Kom langs bij je dermavidualiste of neem contact op met ons!

Disclaimer: alle teksten en afbeeldingen op onze website en onze blog zijn het intellectuele eigendom van Archiderm Skin Solutions. Het is niet toegestaan om onze afbeeldingen en teksten te gebruiken of te kopiëren zonder onze toestemming.