• Archiderm

Meten is weten (2): Een puistje gaat na één dag weg

Bijgewerkt: 13 sep 2019


Hier laten we je zien hoe snel de Kiwizaadolie nanopartikel de huid heeft gekalmeerd en een ontstoken pukkeltje laat verdwijnen.


Op de foto linksonder (de onderhuidse foto), zien we een wit rondje. Dit wit rondje is het kopje van een ontstoken pukkeltje. Dit witte kopje signaleert een opkomend pukkeltje. Dit pukkeltje is duidelijk zichtbaar en bijna uit de huid gekomen. Eén dag na het gebruik de Kiwizaadolie nanopartikel , is dit pukkeltje bijna niet meer te zien ( kijk naar de twee rechterfoto’s). De huid is na één dag ook niet meer rood (zie de foto rechtsboven). Met een huidcamera, weten we vroegtijdig een ontstoken pukkeltje te ontdekken en de huidschade te voorkomen. Als dit pukkeltje eenmaal uit de huid is gekomen, dan zijn de gevolgen niet meer te overzien.......


Kiwizaadolie nanopartikel is één van onze favoriete producten van dermaviduals®. Dit is rijk aan de essentiële vetzuur van Omga-3 en kan de ontstoken huid snel kalmeren. Dankzij de speciale formulering met nanopartikel, kan de Kiwizaadolie dieper in de huid terecht komen. Een sneller en effectiever resultaat kan daardoor bereikt worden.Relevante artikelen:


1. Meten is weten (1) Gorte poriën of niet?

2. Meten is weten (3) Waarom wordt je huid ineens rood en krijgt plotseling pukkeltjes?

3. Waarom hebben we geen ingrediëntenlijsten (#INCI lijst) op onze website?

4. Wil je de puistjes liever vandaag dan morgen weg hebben?


Disclaimer: alle teksten en afbeeldingen op onze website en onze blog zijn het intellectuele eigendom van Archiderm Skin Solutions. Het is niet toegestaan om onze afbeeldingen en teksten te gebruiken of te kopiëren zonder onze toestemming.