• Archiderm

Must-have voor je huid in de zomer, een afkoelende crème.

Bijgewerkt: 12 sep 2019


Een vliegreis, strand, kamperen en veel buitenactiviteiten in de zomer. Je huid wordt makkelijk gestrest en rood. Een afkoelende crème is de beste verzorging die je je huid in de warme zomer kan geven. Een heerlijke afkoelende crème van dermaviduals® koelt je huid snel af en zorgt er voor dat je huid minder schade in de zomer oploopt.


Een afkoelende crème voor je huid in de zomer.

Dermaviduals® afkoelende crème is samengesteld uit drie werkstoffen: CM-Glucan , D-Panthenol, Echinacea gecombineerd met een huidbarrière crème - DMS crème. Alles wat je huid nodig heeft in de zomer!


CM-Glucan heeft een huidbarrière herstellende werking maar heeft daarnaast ook een zonnebeschermende factor van SPF 4. Een ideale zomer-werkstof! Dit is zelfs geschikt voor een zeer gevoelige huid die een zonnecrème niet kan verdragen.


D-Panthenol kalmeert snel de rode - en de jeuk (muggenbeet) huid.


Echinacea extract is zeer effectief voor een door de zon verbrande huid en kan hiermee dus ook verdere schade van een verbrande huid voorkomen.


DMS crème is een huidbarrière crème. Deze crème kan je huidbarrière repareren en herstellen. Een sterke huidbarrière is een zon-bescherming van je eigen lichaam. Er gaat namelijk niets boven een eigen zon-bescherming.


Gebruik eerst de afkoelende crème om je huid optimaal te verzorgen en daarna een huidbarrière-herstellende zonnecrème om je huid goed te beschermen. Met deze optimale verzorging en de beste bescherming, kan je huid in de zomer stralen ⛱.Relevante artikel:


1. Wat moet je weten over de zonbeschermingsfactoren?

2. Drie toppers om je verbrande huid te herstellen.

3. Een zon-verbrande huid?

4. Een verbrande huid snel kalmeren?