• Archiderm

Oleogel R - een vette crème voor een huid die geen VET kan verdragen


Bij de behandeling van een huid met #rosacea, zitten we altijd met een dilemma. Een huid met rosacea heeft een tekort aan lipiden. Daarom is een functionerende huidbarrière niet mogelijk. Een niet functionerende huidbarrière leidt tot een rode -, droge - en branderige huid. Maar als we een lipiden-rijke crème op deze huid gaan toepassen dan gaat de huid roder worden en krijgt de huid vaak ook pukkeltjes.


Dermaviduals heeft een nieuw product ontwikkeld om deze problemen op te lossen. Dit is OELOGEL R.


Oleogel R voorziet de huid van de juiste dosering van lipiden. Tegelijkertijd kan dit product de rode huid kalmeren door de ontstekingsremmende werkstoffen: teunisbloemolie en boswellia extracten. De zink-PCA en Azelaïnezuur in de Oleogel R hebben een anti-microbiële werking. Deze stoffen kunnen daarom pukkeltjes voorkomen. U loopt nu geen risico meer om pukkeltjes te krijgen, wanneer u DEZE vette crème gebruikt.


Hebt u last van #rosacea? Kan uw huid geen lipiden-rijke crème verdragen? Hebt u altijd een crème met een gel-basis gebruikt ? Dan is Oleogel R van #dermaviduals een ideaal product voor u!


Relevante artikelen:


1. Rosacea (1/2) - Prevetieve maatregelen.

2. Rosacea (2/2) - Behandeling en verzorging met corneotherapie.