• Archiderm

Weg met onzuiverheden!


U hebt een egale huid, maar op een bepaald plekje krijgt u altijd onzuiverheden. Wat is er aan de hand? Op de afbeelding kunt u het zien.


De huid van deze klant in het algemeen ziet er best goed uit, maar op haar voorhoofd heeft de klant steeds onzuiverheden. Als we haar huid goed bekijken met een huidcamera, zien we dat haar huid droog en gespannen is. Door de droogheid en de spanning is de huid zelfs gescheurd.


Hamamelis Extract van Dermaviduals bevordert de genezing van de scheurtjes en vermindert de spanning in de huid. Dit is daarom een effectief product bij zo’n onzuivere huid met scheurtjes.


Hamamelis Extract werkt ook ontsmettend. Deze werking is ten eerste onmisbaar bij de verzorging van een acné huid en het voorkomt kruisbesmetting. Wondjes bij een acné huid kunnen daarnaast ook met Hamamelis goed verzorgd worden en het voorkomt littekens.


Hamamelis Extract is een ideaal product zowel voor een acné huid als voor de winterverzorging, omdat in de winter, scheurt de huid makkelijk door de droogheid en de spanning.


Hebt u een onzuivere huid? U zal van dit product gaan houden ❤️.

Relevante artikel:


1. Waarom wordt je gezicht eens rood of krijgt plotseling pukkeltjes?
Disclaimer: alle teksten en afbeeldingen op onze website en onze blog zijn het intellectuele eigendom van Archiderm Skin Solutions. Het is niet toegestaan om onze afbeeldingen en teksten te gebruiken of te kopiëren zonder onze toestemming.