• Archiderm

Verbluffend resultaat met een olie!

Bijgewerkt: 12 sep 2019Zonder dure behandelingen en producten, heeft onze dermavidualiste, Mijke Boudens van Skinnovation by Mijke, dit verbluffende resultaat bereikt met slechts één product: Rozenbottelolie van dermaviduals®.


Olie op een acné huid gebruiken is taboe. Waarom heeft Mijke olie op een acné huid gebruikt? Mijke deed dat niet zomaar. Zij heeft de huid van haar klant eerst onderzocht met een huidcamera.


Het blijkt dat de huid van haar klant een tekort aan vet heeft. Een Rozenbottelolie is hiervoor een zeer geschikt product, zowel om de ontstekingen te verminderen en als ook om het tekort aan vet aan te vullen.


Let op! Begin niet zomaar de Rozenbottelolie te gebruiken op een huid met acné. Onze dermavidualisten zijn getraind om de behoeften van de huid met een huidcamera te herkennen. Nadat de behoeften van de huid in kaart zijn gebracht, wordt een geschikt product geselecteerd, of een op de huid afgestemde crème op maat samengesteld.


Een oplossing op maat is doelgericht en het meest effectief.


Relevante artikelen:


1. Een olie verricht een wonder op een acné-huid!

2. Wil je de puistjes liever vandaag dan morgen weg hebben?


Disclaimer: alle teksten en afbeeldingen op onze website en onze blog zijn het intellectuele eigendom van Archiderm Skin Solutions. Het is niet toegestaan om onze afbeeldingen en teksten te gebruiken of te kopiëren zonder onze toestemming.