• Archiderm

Wil je de puistjes liever vandaag dan morgen weg hebben?Wie ooit een puistje heeft gehad, weet hoe erg al één puistje het zelfvertrouwen kan schaden. Je wilt de puistjes liever vandaag dan morgen weg hebben. Dermaviduals PlutioDerm Fluid - een puistjes-verwijderbaar - is wat je nodig hebt.


Dermaviduals PlutioDerm Fluid is speciaal ontwikkeld om de puistjes snel te laten verdwijnen en om nieuwe puistjes te voorkomen.


PlutioDerm Fluid heeft drie acties in één:


1️⃣ Ontstekingsremming: door de twee ontstekingsremmende werkstoffen - ribwort extract en mahonie extract, kan PlutioDerm Fluid de ontstoken huid snel kalmeren. Wanneer de huid gekalmeerd is, dan is er pas sprake van herstel.


2️⃣ Poriën opening: met salicylzuur kan PlutioDerm Fluid de verstopte poriën openen. De puistjes zijn veroorzaakt door anaërobe bacteriën (P. acné). De naam - de anaërobe bacteriën - zegt al dat deze bacteriën bij aanraking met lucht of zuurstof dood gaan. Door de poriën te openen, kan de zuurstof in de poriën binnen komen en de anaërobe bacteriën doden. Er is daardoor geen kans meer op nieuwe puistjes. De dosering van salicylzuur is zeer laag (0,5%). Er is geen risico van een zuurpeelingseffect.


3️⃣ Jeuk-kalmering: vaak gaat een puistje gepaard met jeuk, zeker bij een huid met krab acnés. Ureum in PlutioDerm Fluid kalmeert de jeuk en voorkomt huidschade door krabben. Ureum kan tevens de verstopte poriën verzachten zodat de salicylzuur ze makkelijker kan openen.


Het beste van PlutioDerm Fluid is dat dit product is geformuleerd met liposomen - een geavanceerd transportsysteem van werkstoffen. Dit betekent dat de werkstoffen diep in de huid getransporteerd kunnen worden. De werkstoffen werken dus efficiënter en sneller.


Dep twee keer per dag de PlutioDerm Fluid op je puistjes. De puistjes verdwijnen zo snel als ze gekomen zijn.


Relevante artikelen:


1. Waarom wordt je huid ineens rood en krijgt plotseling pukkeltjes?

2. Een olie verricht een wonder op een acné-huid!