Behandelingsvideo's

Huidvragen

Waar te koop?

Contact

Trainingen

       volgen

PUBLICATIES

selecteer  een categorie
De artikelen, in dit hoofdmenu ‘Publicaties’, zijn geschreven door dr. Hans Lautenschläger en dr. med. Dipl.-Biochem. Hans-Ulrich Jabs. Dr. Lautenschläger is de managing director van KOKO GmbH & Co. KG, de producent van Dermaviduals®. Dr. Jabs is het hoofd van het instituut van toegepaste corneotherapie van KOKO. 

 

Dr. Lautenschläger studeerde chemie en natuurkunde in de vrije universiteit van Berlijn. Van 1977 tot 1987, was hij werkzaam bij Nattermann & Cie GmbH in Keulen, als een afdelingshoofd van Onderzoek en Ontwikkeling. In zijn tijd bij Nattermann & Cie, ontwikkelde dr. Lautenschläger een nieuwe farmaceutische werkstof tegen een lipide metabolisme stoornis, ontsteking en circulatie ziekten. Van 1987 tot 1990, werd hij hoofd van de afdeling ‘toegepaste techniek’ bij Nattermann Phosphlipid GmbH. Nattermann Phosphlipid GmbH is gespecialiseerd in toepassing van fosfatidylcholine in farmaceutica en huidverzorgingsproducten. Van 1990 tot 1998, was dr. Lautenschläger de manager van Rhenus Wilhelm Reiners GmbH in Mönchengladbach. Het was gedurende deze tijd, dat de innovatieve huidverzorgingsproducten klaar zijn gemaakt voor commercialisering. In 1998 werd hij manager en partner van KOKO GmbH & Co. KG. 

 

In de afgelopen decennia, heeft dr. Lautenschläger meer dan 200 artikelen gepubliceerd en veel patenten verworven.We verontschuldigen ons, dat alle artikelen van dr. Lautenschläger en dr. med. Dipl.-Biochem. Hans-Ulrich Jabs op onze website, momenteel nog in Engels zijn. Alle artikelen zullen in de toekomst in het Nederlands worden vertaald.