50 mL

Voor gezicht, lichaam en handen, na het reinigen en na douche of bad.

 

Samenstelling

Süüsmoon® Lotion N bevat natuur-identieke plantaardige oliën, ingekapseld in nanopartikelen. De wanden (lipidenmebranen) van de nanopartikele bolletjes bevatten een zeer hoge kwaliteit aan membranen componenten en essentiële vetzuren.

 

Eigenschappen

De droge huid met een stoornis in de huidbarrièrefunctie heeft, om de natuurlijke balans van de huid te kunnen herstellen, behoefte aan een huidverzorgende lotion met een hoog oliegehalte. Süüsmoon® Lotion N kan de natuurlijke huidbarrière herstellen om een droge en neurodermitische huid te voorkomen. Süüsmoon ® Lotion N wordt ook aanbevolen voor de verzorging van de onzuivere huid. Het kan gebruikt worden tegen acné bij een droge huid ( Voor acné bij een vette huid: süüsmoon® Lotion P of PlutioDerm® Plus worden aanbevolen). De gebruikte nanopartikelen bestaan uit een natuurlijke fosfatidylcholine, die ook te vinden zijn in het menselijke celmembraan. Nanopartikelen bevatten grote hoeveelheden linolzuur (vitamine F),  die het menselijke lichaam zelf niet kan aanmaken. Het menselijke organisme en vooral de huid heeft veel linolzuur nodig. 

 

 

Toepassing

Acné bij droge huid; atopische huid.

 

Tip voor gebruik

Spray süüsmoon® Lotion N op de betreffende huiddelen en verdeel deze vervolgens gelijkmatig. Süüsmoon® Lotion N kan goed gecombineerd worden met DMS® basiscrème High Classic Plus voor een optimaal behandelingsresultaat.

 

SÜÜSMOON LOTION N

Voor de verzorging van de dehydrateerde, lipide arme en acné huid