50 mL

Samenstelling
De zonnebrandcrème SPF 30 bevat DMS® componenten en beschermt tegen UVA- en UVB-straling. De UVA-factor bedraagt ten minste 1 / 3 van de UVB-factor.


Eigenschappen
Zonnecrèmes met SPF 30 bieden bescherming tegen zowel de UVA-straling als de UVB-straling. Met andere woorden, de crème biedt een bescherming van ongeveer 130 maal de toegestane blootstellingstijd in de zon, voordat de huid een erytheem (zonnebrand) zal ontwikkelen. Omdat de thermische straling van de zon (infrarood) zeer belastend voor de huid is, is het aan te raden met mate te zonnen, ondanks het gebruiken van zonnecrème. Overmatige blootstelling aan de zon kan de gezondheid van de huid ernstige beschaden. Vooral baby's en peuters mogen niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.


Toepassing
Breng de crème vóór het zonnen op de huid aan en laat het opnemen in de huid. Aanbevolen wordt om de crème opnieuw toe te passen, na transpireren of na het zwemmen. Om de SPF factor 30 te bereiken, is het aan te raden dat voldoende zonnebrandcrème wordt gebruikt.

DMS ZONNECRÈME SPF 30

Beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling